Volg ons op  Facebook  Instgram Afspraken maken of wijzigen? Klik hier! Bel ons: 0184 - 480102    
             
 

 

Mondzorg Sliedrecht 
  Home    Onze praktijk    Behandelingen    Tarieven    Contact 
         
             
       

Behandelingen

   
       

U kunt in onze tandartsenpraktijk terecht voor compleet tandheelkundige zorg, waarbij de focus ligt op preventie. Wij controleren het liefst regelmatig uw gebit, maar hebben oog voor uw gehele mondgezondheid.

Speciaal voor kinderen van 0 tot 18 maken we gebruik van de Gewoon gaaf methode.

   
             
 
         
   

Complete tandheelkundige zorg

Bij Mondzorg Sliedrecht kunt u terecht voor uw complete tandheelkundige zorg. De behandelingen binnen de praktijk zijn er op gericht uw gebit in optimale conditie te houden. Preventie is daarbij van groot belang. Het is belangrijk om hiervoor ieder half jaar een controle afspraak in te plannen. Als uw gebit een bepaalde vorm van restauratie nodig heeft dan vinden wij het belangrijk dat de aanpassingen in lijn met uw persoonlijke uitstraling worden gedaan. Tandvriendelijk en met behoud van zoveel mogelijk gezond tandweefsel.

Mondzorg Sliedrecht biedt naast de reguliere zorg, uw controle en uw mondhygiëne, behandelingen op het gebied van implantologie, orthodontie (beugels voor kinderen en volwassenen), kroon-/brugwerk, facings, prothetiek (alle zorg op het gebied van uw kunstgebit/klikgebit), mondhygiëne en bleekbehandelingen. Ook cosmetische behandelingen behoren tot de mogelijkheid. Voor professioneel advies kunt u altijd terecht bij een van onze tandartsen.

Controle

Bij Mondzorg Sliedrecht vinden wij het belangrijk dat u regelmatig een preventieve tandheelkundige controle ondergaat. Voor deze periodieke controle of voor een afspraak bij de mondhygiëniste kunt u ons bellen of mailen. Maar nog veel gemakkelijker is het uw afspraak te plannen als u toch in de stoel bent geweest bij een van de behandelaars. Dan heeft u ook het voordeel van nog veel meer mogelijkheden in onze planning en handige tijdstippen!

Gewoon gaaf Speciaal voor kinderen tussen de 0 en 18 jaar
maken we gebruik van de 'Gewoon Gaaf' methode. Lees meer!


Tijdens de controle afspraak controleert de tandarts niet alleen uw tanden, kiezen, vullingen en andere restauraties. Ook uw tandvlees en overige weke delen zoals uw tong en slijmvlies worden gecontroleerd. Daarom is het voor mensen die geen eigen tanden meer hebben ook verstandig hun mond regelmatig (één keer per jaar) te laten controleren.

De tandartsen van Mondzorg Sliedrecht maken tijdens de periodieke controle of behandeling alleen op indicatie foto’s van uw gebit. Een vulling of andere restauratie of signalen van de patiënt kunnen aanleiding geven om een röntgenfoto te maken. Bij iedere foto wordt echter zorgvuldig afgewogen wat de stralingsbelasting is ten opzichte van het niet nemen van een rontgenfoto.

Mondhygiëne

Tandvlees is het fundament van uw gebit en een gezond fundament is de basis voor een gezond gebit. Het kan zelfs een belangrijke rol in uw algehele gezondheid spelen. Uw tandvlees bedekt het kaakbot en tanden waardoor het een barrière vormt voor bacteriën om de wortel van de tand en het kaakbot te bereiken. Zo worden infecties tegengegaan. Een goede mondhygiëne en een gezonde levensstijl is daarbij erg belangrijk. Daarom besteedt Mondzorg Sliedrecht veel aandacht aan het gezond maken en houden van het tandvlees door middel van mondhygiëne en preventieve behandelingen.

Tandvleesproblemen zoals ontstekingen en terugtrekkend tandvlees kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Onze mondhygiëniste en preventie-assistentes adviseren u graag en stellen in samenspraak met uw eigen tandarts een behandelaanpak voor u op. U kunt op doorverwijzing van uw tandarts bij het mondhygiëne team terecht.

Airflow
Voor informatie over onze behandeling met het airflow apparaat kunt het onderstaand filmpje bekijken.


 

Kies
   
         
         
         
         
         
           
      Mondzorg Sliedrecht    
    KRT register     KNTM Gevisiteerd


Alle tandartsen van Mondzorg Sliedrecht zijn opgenomen opgenomen in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Bekijk onze
privacy- en cookieverklaring.

Adres
Rembrandtlaan 51
3362 AC in Sliedrecht

Telefoonnummer
0184 - 480102

Spoednummer (buiten openingstijden)
078-2005000