Volg ons op  Facebook  Instgram Afspraken maken of wijzigen? Klik hier! Bel ons: 0184 - 480102    
             
 

 

Mondzorg Sliedrecht 
  Home    Onze praktijk    Behandelingen    Tarieven    Contact 
         
             
       

Inschrijven

   
       

Bij Mondzorg Sliedrecht zijn nieuwe patiënten van harte welkom! Voor inschrijving in ons patiëntenbestand ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens. U kunt daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier en de gezondheidsvragenlijst.

   
             
 
         
   

Inschrijfformulier en gezondheidsvragenlijst

Als wij beide formulieren ingevuld hebben ontvangen, plannen we een eerste afspraak met u in. Tijdens uw eerste afspraak voert de tandarts een algemeen mondonderzoek uit en worden er als dat nodig is, foto’s gemaakt van uw gebit.

Graag ontvangen wij tijdens uw eerste afspraak ook het tandheelkundige dossier (inclusief actuele foto's) van uw oude tandarts.

Sanering

Wij maken u erop attent dat wanneer u gesaneerd bent bij inschrijving (u bezoekt tenminste 1 keer per jaar de tandarts) én u kunt uw tandheelkundig dossier aan ons overhandigen, u na uw controle/behandeling bij Mondzorg Sliedrecht uw rekening via Infomedics ontvangt. Bent u niet gesaneerd dan helpen wij u ook graag van uw klachten af maar dan dient u uw rekening na afloop van uw behandeling in onze praktijk te voldoen. Uiteraard kan Mondzorg Sliedrecht er ook voor zorgen dat uw gebit gesaneerd wordt!

Waarom een gezondheidsvragenlijst?

Een medische anamnese is een gezondheidsvragenlijst over de voorgeschiedenis van ziekten en afwijkingen, zoals u ze zelf kunt mededelen aan de tandarts. Aan de hand van deze vragenlijst wordt er naar ziekten en afwijkingen, het gebruik van medicijnen en leefgewoonten die uw mondgezondheid kunnen beïnvloeden geïnformeerd. Hierdoor kunnen medische calamiteiten voorkomen worden. Het is belangrijk dat u de vragenlijst zorgvuldig invult, maar ook bij ieder volgend bezoek eventuele veranderingen doorgeeft. In het belang van uw gezondheid.

Informatie over ons gebruik van uw e-mailadres

Wij gebruiken uw e-mailadres voor het verzenden van een herinneringsmail en het sturen van bijvoorbeeld een begroting.

Daarnaast krijgt Infomedics (ons factoringbureau) informatie over uw NAW-gegevens en e-mailadres. Zo krijgt u de mogelijkheid de factuur voortaan per e-mail te ontvangen. Dit is niet noodzakelijk. Als u niet wilt dat uw mailadres bekend wordt bij Infomedics horen wij dat graag van u.


 

Downloads:

INSCHRIJFFORMULIER

GEZONDHEIDSVRAGENLIJST


   
         
         
         
         
         
           
      Mondzorg Sliedrecht    
    KRT register     KNTM Gevisiteerd


Alle tandartsen van Mondzorg Sliedrecht zijn opgenomen opgenomen in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Bekijk onze
privacy- en cookieverklaring.

Adres
Rembrandtlaan 51
3362 AC in Sliedrecht

Telefoonnummer
0184 - 480102

Spoednummer (buiten openingstijden)
078-2005000