Volg ons op  Facebook  Instgram Afspraken maken of wijzigen? Klik hier! Bel ons: 0184 - 480102    
             
 

 

Mondzorg Sliedrecht 
  Home    Onze praktijk    Behandelingen    Tarieven    Contact 
         
             
       

Ons team

   
       

Wij werken met een enthousiast team om uw mond gezond te houden. Op deze pagina stellen we ons voor.

INSCHRIJVEN

   
             
 
         
   

Onze tandartspraktijk onderscheidt zich door de focus te leggen op het voorkomen van aandoeningen in de mond. Dit doen wij door te investeren in preventieve tandheelkunde. Wij geloven namelijk dat het voorkomen van een ongezonde situatie in de mond altijd beter is dan het verhelpen van een ongezonde situatie in de mond.

VIDEO: Neem een kijkje in de praktijk!

Gaatjes en wortelkanaalbehandelingen

Desondanks kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een gaatje bij u wordt geconstateerd of dat het nodig is om een wortelkanaalbehandeling uit te voeren. Vandaar dat wij niet alleen preventieve tandheelkunde aanbieden, maar ook algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).

Het laten aanpassen van uw gebit

Het kan uiteraard ook voorkomen dat u de wens heeft om uw gebit aan te laten passen door bijvoorbeeld uw tanden te bleken of door facings, kronen etc. te laten plaatsen.  Gereedschap    
               
   

ONZE TANDARTSEN

  Rondjes

Bekijk hier onze preventie-experts, mondhygiënisten en assistenten.

   
   
Henk van Nie  

Henk van Nie

Al ruim 20 jaar werk ik in Sliedrecht waar ik met plezier patiënten help om problemen aan hun gebit te voorkomen en te behandelen. Al tijdens mijn studie is interesse gewekt voor de wortelkanaal behandeling. Door de ervaring die ik heb opgebouwd en de apparatuur in mijn kamer ben ik uitstekend uitgerust om wortelkanaal problemen te behandelen. Maar ook voor het gewone tandartsbezoek bent u van harte welkom.

     

Edwin Brijder

Op de lagere school wist ik al dat ik tandarts wilde worden, het idee heeft me nooit meer losgelaten. Na mijn afstuderen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heb ik in verscheidene tandartspraktijken gewerkt. Sinds 2003 ben ik als tandarts werkzaam binnen Mondzorg Sliedrecht. Aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik mij een jaar lang gespecialiseerd in de Adhesieve Tandheelkunde. Middels deze specialisatie is het mogelijk om met behulp van composiet (witte vulling) gebitten cosmetisch te verfraaien. Tevens kan functieherstel worden bewerkstelligd na (ernstige) erosie. Ook ben ik bevoegd om MRA’s (slaapbeugels) aan te meten.

  Edwin Brijder
     
Ruud Cohen  

Ruud Cohen

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Sinds 2008 ben ik werkzaam als tandarts binnen Mondzorg Sliedrecht. Naast de algemene tandheelkunde heb ik mij toegelegd op het behandelen van OSAS (ademstops tijdens het slapen) door middel van het vervaardigen van een MRA (slaapbeugel).

     

Natascha

Natascha Molenaar is één van de tandartsen binnen Mondzorg Sliedrecht. Er zal spoedig een completere beschrijving van Natascha op deze website geplaatst worden.

  Natascha Molenaar
     
   
         
   
  MAAK KENNIS MET HET TEAM  
   
         
         
         
         
         
         
           
      Mondzorg Sliedrecht    
    KRT register     KNTM Gevisiteerd


Alle tandartsen van Mondzorg Sliedrecht zijn opgenomen opgenomen in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Bekijk onze
privacy- en cookieverklaring.

Adres
Rembrandtlaan 51
3362 AC in Sliedrecht

Telefoonnummer
0184 - 480102

Spoednummer (buiten openingstijden)
078-2005000