Volg ons op  Facebook  Instgram Afspraken maken of wijzigen? Klik hier! Bel ons: 0184 - 480102    
             
 

 

Mondzorg Sliedrecht 
  Home    Onze praktijk    Behandelingen    Tarieven    Contact 
         
 
         
   

Het team

Mondzorg Sliedrecht is veel meer dan een tandartsenpraktijk. Bij ons staat een gezonde mondhygiëne centraal. Dit doen wij in een enthousiast en hecht team van tandartsen, preventie-experts, mondhygiënisten, assistenten en receptionisten.


 

Gereedschap
   
   

Henk van Nie
 

Henk van Nie
Tandarts (BIG nummer: 09032128202)

Al ruim 20 jaar werk ik in Sliedrecht waar ik met plezier patiënten help om problemen aan hun gebit te voorkomen en te behandelen. Al tijdens mijn studie is interesse gewekt voor de wortelkanaal behandeling. Door de ervaring die ik heb opgebouwd en de apparatuur in mijn kamer ben ik uitstekend uitgerust om wortelkanaal problemen te behandelen. Maar ook voor het gewone tandartsbezoek bent u van harte welkom.

     

Edwin Brijder
Tandarts (BIG nummer: 69059215602)

Op de lagere school wist ik al dat ik tandarts wilde worden, het idee heeft me nooit meer losgelaten. Na mijn afstuderen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heb ik in verscheidene tandartspraktijken gewerkt. Sinds 2003 ben ik als tandarts werkzaam binnen Mondzorg Sliedrecht. Aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik mij een jaar lang gespecialiseerd in de Adhesieve Tandheelkunde. Middels deze specialisatie is het mogelijk om met behulp van composiet (witte vulling) gebitten cosmetisch te verfraaien. Tevens kan functieherstel worden bewerkstelligd na (ernstige) erosie. Ook ben ik bevoegd om MRA’s (slaapbeugels) aan te meten.

 
Edwin Brijder
     

Ruud Cohen
 

Ruud Cohen
Tandarts (BIG nummer: 29056854902)


In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Sinds 2008 ben ik werkzaam als tandarts binnen Mondzorg Sliedrecht. Naast de algemene tandheelkunde heb ik mij toegelegd op het behandelen van OSAS (ademstops tijdens het slapen) door middel van het vervaardigen van een MRA (slaapbeugel).

     

Natascha Molenaar
Tandarts (BIG nummer: 99918613902)

In 2000 heb ik mijn diploma behaald als preventie assistente. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan en sinds 2017 werk ik met veel plezier bij Mondzorg Sliedrecht Samen met het team doen we ons uiterste best om uw mond zo gezond mogelijk te houden.

  Natascha Molenaar
     

Merel
 

Merel
Mondhygiënist


Mijn naam is Merel en ik ben sinds september 2011 werkzaam geweest voor Carabelli en sinds januari 2017 ben ik toegevoegd aan het Mondzorg Sliedrecht team. In juli 2012 ben ik afgestudeerd als Mondhygiënist Bachelor of Health aan de Hogeschool Utrecht. Als mondhygiëniste help ik patiënten met tact, zorg en doorzettingsvermogen aan een gezonde, frisse mond. Ik kijk uit naar mijn samenwerking met u waarbij we proberen dit te realiseren. Tot ziens in de praktijk!

     

Hanneke
Preventie-expert

In 1998 heb ik de opleiding tandarts assistente afgerond bij het ROC in Utrecht en in 2003 heb ik de opleiding preventie assistente voltooid in Oosterhout. Op maandag, donderdag en soms op zaterdag ben ik werkzaam als preventie assistente of ziet u mij bij ons super leuke Gewoon Gaaf-project.

  Hanneke
     

Moniek
 

Moniek
Preventie-expert


In 2004 heb ik de opleiding tandartsassistente samen met de cursus preventieassistente afgerond bij het Da Vinci College in Dordrecht. Na het afronden van mijn opleiding heb ik in diverse praktijken gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik ben op maandag en dinsdag werkzaam bij Mondzorg Sliedrecht en versterk ik het team van preventieassistenten.

     

Linda
Preventie-expert

Mijn naam is Linda, ik studeer sinds 2015 tandheelkunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. In het weekend werk ik bij Mondzorg Sliedrecht als preventieassistente en Gewoon Gaaf-assistente. Zo kan ik mijn studie combineren met werken in de praktijk, wat ik ook echt het leukst vind om te doen.

  Linda
     
Sienna  

Sienna
Mondhygieniste


Mijn naam is Siënna. Sinds september 2016 studeer ik Mondzorgkunde in Utrecht. Ik kom op zaterdag als assistente voor Gewoon Gaaf werken. Tot ziens in de praktijk!

     

Ana
Tandarts-assistente en Gewoon Gaaf-expert

Mijn naam is Ana. Ik zal binnenkort meer informatie over mijzelf op deze website plaatsen.

  Ana
     

Betty
Gewoon Gaaf expert

In 2013 ben ik enthousiast geraakt voor het project Gewoon Gaaf. Dit project waarbij we kinderen van 0-18 jaar begeleiden naar een gezonde mondgezondheid vind ik fantastisch leuk om te doen. Het contact met u en uw kind en de kennis die ik daarbij kan overdragen geven mij veel werkplezier en voldoening! Daarnaast heb ik, na bijna 15 jaar aan de stoel te hebben gewerkt als tandartsassistente, in januari 2019 de overstap gemaakt naar de balie. Waar ik met hetzelfde enthousiasme u graag te woord sta en u welkom heet in onze praktijk. Graag tot ziens!

 
Betty
     

Marielle
 

Mariëlle
Tandartsassistent

Mijn naam is Mariëlle en heb in 1996 mijn opleiding als tandartsassistente bij het Midveld College in Dordrecht afgerond. Sinds 1999 ben ik werkzaam bij tandarts Henk van Nie. Samen vinden wij onze uitdaging in de specialisatie wortelkanaalbehandelingen.

     

Nicole
Tandartsassistent

In mijn werk als tandartsassistente ontmoet ik veel verschillende mensen. Patiënten die bij tandarts Cohen komen voor de controle of een behandeling zullen ook mij ontmoeten. Mijn naam is Nicole en ik ben sinds 2007 tandartsassistente.

  Nicole
     

Babette
Balie assistente

Sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij Mondzorg Sliedrecht. Ik heb het hier heel goed naar m'n zin en hoop met dit enthousiasme alle patiënten op een vriendelijke en waardige manier van dienst te zijn. Graag tot ziens!

  Babette
     
   
         
         
         
         
         
           
      Mondzorg Sliedrecht    
    KRT register     KNTM Gevisiteerd


Alle tandartsen van Mondzorg Sliedrecht zijn opgenomen opgenomen in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

Bekijk onze
privacy- en cookieverklaring.

Adres
Thorbeckelaan 116
3362 BV in Sliedrecht

Telefoonnummer
0184 - 480102

Spoednummer (buiten openingstijden)
078-2005000